Prijzen en beschikbaarheid

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van De Krukel en De Boem. In het algemeen geldt dat u kunt inchecken om 15 uur en dient uit te checken om 10.00 uur.

In de zomerperiode verhuren wij alleen voor minimaal één hele week, dus geen midweek- en weekendreserveringen. Dat geldt ook voor de Voorjaars-, Mei-, Herfst- & Kerstvakantie. Dus in principe gedurende de vakanties voor minimaal één hele week, maar uitzonderingen zijn in sommige gevallen bespreekbaar, bijvoorbeeld wanneer er last minute nog dagen vrij zijn of wanneer een korte reservering precies aansluit op al bestaande reserveringen.

Prijzen 2020 / 2021

Voor het huren van De Boem en De Krukel gelden verschillende prijzen voor de verschillende periodes van het jaar. Tijdens schoolvakanties & feestdagen gelden andere prijzen, die hieronder duidelijk zijn aangegeven.

Bekijk prijzenlijst

Extra kosten

De eindschoonmaak is, zoals bijna overal op Texel, verplicht en kost € 65,-. U hoeft dus niet schoon te maken voordat u vertrekt. Wij rekenen er wel op dat u het huisje redelijk achterlaat, dus bijvoorbeeld geen vieze afwas met etensresten. Eigenlijk zoals u het thuis ook normaal acht.

De toeristenbelasting van € 1,85 per persoon per dag is bij de huurprijs inbegrepen.

Wij heffen voor de huur van onze huisjes De Boem en De Krukel geen borg, zoals dat bij vakantieverhuur wel vaak gebruikelijk is. Mocht er door uw schuld toch iets kapotgaan, dan zouden wij het heel prettig vinden als u dat wel zou willen vergoeden.