Vakantiehuis op Bali? Rumah Kita!

Rumah Kita, ons landgoed in het noorden van Bali, bestaat uit drie vakantiehuizen, een groot zwembad en een prachtige tuin. Rumah Kita betekent in het Indonesisch ‘Ons huis’. Rumah Kita is overigens ook de naam van een van de drie vakantiehuizen op ons landgoed. De andere twee heten Wantilan en Gelebeg Baru. Wantilan is de grootste van de drie. De vakantiehuizen zijn afzonderlijk te boeken en beschikken over veel privacy.

www.bali-vakantiehuis.nl

Alle drie de huizen hebben op de begane grond een open leefterras. Het is een woonkamer van een bijzondere, open constructie, in perfecte harmonie met de natuur, waarmee de typische traditionele, Balinese leefstijl wordt gevolgd. Deze ruimtelijke stijl, met de tuin als een direct verlengstuk van de woonkamer, draagt aanzienlijk bij tot een gevoel van eenheid met de natuur, een van de belangrijkste concepten van het Balinese Hindoeïsme.

Het landgoed bevindt zich op een rustig plekje in het dorp Kalibukbuk in prachtige Noord-Bali, vlakbij het strand. Vanaf de poort van het landgoed is het slechts 2 minuten lopen naar het heerlijke tropische strand van Lovina Beach. Lovina Beach is de naam van een hele grote baai, met centraal daarin gelegen het dorp Kalibukbuk. Restaurantjes en winkeltjes van Lovina zijn in de directe nabijheid van het landgoed.

In de tropische, botanische tuin bevindt zich het grote zwembad (met een afgescheiden en ondiep gedeelte voor de kleintjes!), een fijn zitje, grote ligbedden en een heerlijke tuindouche. Het zwembad ligt prachtig aan de rand van het terrein, half overschaduwd door grote palm- en bananenbomen. Pal ernaast is het badmintonveld. Ook bevindt zich midden in de tuin een grote trampoline.

Het landgoed bestaat dus uit drie verschillende vakantiehuizen. Rumah Kita is geschikt voor vier personen, Wantilan is het grootste vakantiehuis en biedt onderdak aan zes à zeven personen. In Gelebeg Baru kunt u met twee volwassen personen en bijvoorbeeld twee kinderen uitstekend terecht. Voor vier volwassen personen is het minder geschikt, aangezien de tweede slaapkamer een beetje klein is. Verder vindt u op het landgoed een theehuis, een kantoortje c.q. verblijf voor het personeel, een aparte Balinese keuken met barbeque en twee watertorens, waarvan er één toegankelijk is. Alles is in Balinese stijl gebouwd met veel open ruimtes, zicht op de prachtige tuin en veel privacy.

Wilt u meer weten of een van de huizen reserveren, ga dan naar:
www.bali-vakantiehuis.nl