De Boem

De Boem is een ruim en sfeervol vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken, twee gezellige slaapkamers en een toilet met douche. Dit zonnige huis ligt pal aan het bos en door de duinen op tien minuten loopafstand van een rustig deel van het prachtige Texelse strand.

In de grote slaapkamer, de ‘master bedroom’, staat een groot tweepersoonsbed (180 – 210). In de andere slaapkamer staat een iets kleiner tweepersoonsbed (160-200). Er kunnen dus maximaal vier mensen in ‘De Boem’ logeren. U dient zelf uw linnengoed mee te nemen, te weten hoeslakens, kussenslopen & dekbedovertrekken voor het grote tweepersoonsbed (met een dekbed van 220-200) en voor het andere, iets kleinere tweepersoonsbed (met een dekbed van 200-200). Ook hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.

Alles is gelijkvloers. De keuken is van alle gemakken en apparatuur voorzien: een afwasmachine, koffiezetapparaten (doordrukker & nespresso), een oven en een magnetron. We hebben helaas geen wasmachine. Er is een kleine boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. Er zijn veel kinderboeken en spelletjes.

Het huis heeft twee televisies, waaronder een grote HD-flatscreen in de master bedroom. Ook is er een DVD Blueray-speler met diverse DVDs. Snel glasvezelinternet (draadloos netwerk) is uiteraard aanwezig.

Roken is absoluut verboden in De Boem en huisdieren zijn helaas niet welkom. De woonkamer komt uit op een grote tuin aan de bosrand, waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er staat een picknicktafel in de tuin en er is een BBQ aanwezig. De tuin grenst aan de tuin van De Krukel, ons andere huisje. Kijkt u daarvoor op de website www.dekrukel.op-texel.nl. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren. Speciaal voor de kinderen: in de tuin van De Krukel staat een grote trampoline. Na overleg met de gasten van De Krukel kunnen de kinderen daar ook gebruik van maken.

U kunt uw auto overigens direct voor het huis parkeren.

Reserveer hier