De Krukel

De Krukel is een sfeervol, leuk vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken, twee slaapkamers en een toilet met douche. Dit zonnige huis met een fijn terras ligt tegen het bos aan, op tien minuten loopafstand van een rustig deel van het prachtige Texelse strand.

In de eerste slaapkamer, laten we zeggen de master bedroom, staat een ruim tweepersoonsbed (180-210). In bed kunt u dus desgewenst voor het slapen gaan nog even televisiekijken. In de andere slaapkamer staat een twijfelaar (140-200). Er kunnen dus in principe maximaal vier mensen in De Krukel logeren.

U dient zelf uw linnengoed mee te nemen, te weten hoeslakens, kussenslopen & dekbedovertrekken voor het grote 2-persoonsbed (met een dekbed van 220-200) en voor het kleinere 2-persoonsbed (met een dekbed van 200-200). Ook hand- en theedoeken moet u zelf meenemen

Alles is gelijkvloers. De keuken is van alle gemakken en apparatuur voorzien: een afwasmachine, koffiezetapparaten (Nespresso & een doordrukker) en een kleine oven/magnetron. We hebben helaas geen wasmachine. Snel glasvezelinternet (draadloos netwerk) is uiteraard aanwezig.

Er zijn twee televisies, zowel in de woonkamer (ook een DVD-speler) als in de master bedroom. In de woonkamer bevindt zich een ruime boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. Er zijn ook kinderboeken en spelletjes. Ook staat er in de woonkamer een sfeervolle houtkachel. Als er hout in de tuin onder het afdakje van de groene schuur ligt, dan kunt u dat gebruiken, mits het althans kurkdroog hout is.

De woonkamer komt uit op een heerlijk terras waar je uit de wind fijn kunt ontbijten, lunchen of zonnen. De Krukel is omgeven door een grote tuin, waar een heuse wedstrijdtrampoline in staat (heel fijn voor de kinderen!) en waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er is een BBQ aanwezig. Roken is absoluut verboden in De Krukel en huisdieren zijn helaas niet welkom.

U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.

Naast ons huisje De Krukel bevindt zich ons andere huisje `De Boem`. Kijkt u daarvoor ook op deze website. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren.

Reserveer hier